Returret
14 dages returneringspolitik på alle reservedele
14 dage

Du har ret til at returnere indenfor 14 dage efter modtagelse af dine Bildele

Se mere

Betaling

Følgende betalingsmetoder er tilgængelige i vores Bildele online butik

 • Køb auto dele og betal med kreditkort – MasterCard, Visa, American Express
 • Køb autoreservedele øjeblikkeligt online med straksoverførsel fra banken Trustly – Trustly netbank e-betalinger
 • Paypal tillader hurtig køb af bilreservedele – PayPal
 • Betal for autoreservedele i afdrag med Klarna fakturabetaling – Klarna Faktura
 • payments_bankseb_dk_alt_1 – Bankoverførsel

Se mere

Forsendelse

Når du har placeret din bestilling i vores bilreservedele butik, kan du vælge dit fragtselskab

DHL, GLS & UPS leverer bekvemt din reservedele bestilling til dit hus eller værksted
Gratis levering på bestillinger over 1300 kr.

Se mere

Danmark
 • euautoteile.de i Tyskland Deutschland
 • euautoteile.at i Østrig Österreich
 • euautoteile.ch i Schweiz Schweiz
 • euautopieces.fr i Frankrig France
 • euautopezzi.it i Italien Italia
 • euautorecambios.es i Spanien España
 • euautoczesci.pl i Polen Polska
 • euautopiese.ro i Rumænien România
 • euautoonderdelen.nl i Holland Nederland
 • euantallaktika.gr i Grækenland Ελλάδα
 • euautopecas.pt i Portugal Portugal
 • euautoonderdelen.be i Belgien België
 • euautodily.cz i Tjekkiet Česká republika
 • eualkatresz.hu i Ungarn Magyarország
 • eurobildelar.se i Sverige Sverige
 • euavtochasti.bg i Bulgarien България
 • euvaraosat.fi i Finland Suomi
 • euspares.co.uk i Storbritannien United Kingdom
 • euavtodeli.si i Slovenien Slovenija
 • euroautodiely.sk i Slovakiet Slovensko
 • euautoosad.ee i Estland Eesti
 • euautodalys.lt i Litauen Lietuva
 • euautodalas.lv i Letland Latvija
 • euautodeler.co.no i Norge Norge
0,00 kr. #
Registrer
Log på

Indtast din e-mail adresse og kodeord

Glemt adgangskode?

Har du ikke en konto på EUautodele.dk? Registrer dig nu på mindre end 1.5 minutter

0,00 kr. #
EUautodele.dk - Suport
×
×

Generelle vilkår og betingelser

Kunden er enhver fysisk part, som foretager en transaktion til formål, der for størstedelens vedkommende ikke gælder en virksomhed eller en uafhængig professionel aktivitet. De følgende generelle vilkår og betingelser gælder alle køb, der gennemføres i den online butik www.euautodele.dk. Ved at klikke på "Køb" knappen (binder bestilling), gælder de følgende salgs-, leverings- og betalingsbetingelser på Wemax Group GmbH & Co.KG, der gælder det følgende kontraktmæssige forhold mellem ("Os") og ("Dig").

1. Gennemførelsen af ordren

1. Ved gennemførelsen af bestillingen, betragtes Produkterne i online butikken ikke som et bindene tilbud, men som et gratis online katalog. Ved at klikke på "køb nu" knappen, laver du en bestilling på varerne i kurven. Bekræftelse på modtagelse af din bestilling gennemføres med det samme efter ordren er blevet sendt, og kan ikke betragtes som hovedårsagen for acceptering af købsaftalen. Din bestilling accepteres af vores virksomhed, efter du har modtaget ordrebekræftelsen på e-mail, eller en direkte forsendelse af alle bestilte varer indenfor to eller flere dage. Dine bestillinger vil blive gemt efter konklusionen på kontrakten. Hvis du mister dine betalingsdokumenter, så kontakt us venligst på email eller telefon, og så vil vi sende dig en kopi af dine ordredata.

2. Anullering af bestilling

Forbrugere (§ 13 i BGB (= tysk civillovbog)) har i forbindelse med online-varekøb en lovmæssig fortrydelsesret i henhold til nedenstående vejledning.

Fortrydelsesret for forbrugere

Du har ret til inden for fjorten dage at fortryde denne aftale uden angivelse af årsager.

Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en af dig udnævnt tredjemand, som ikke er fragtføreren, har taget den sidste vare i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland, telefaxnummer: +49 30 208 478 250, e-mail adresse: [email protected]) ved hjælp af en entydig forklaring (f.eks. et brev sendt med posten, telefax eller e-mail) om din beslutning om at fortryde denne aftale. Du kan til dette anvende den vedlagte fortrydelsesformular, som dog ikke er foreskrevet.

Til overholdelse af fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten inden udløbet af fortrydelsesfristen.

Konsekvenser for fortrydelsen

Hvis du fortryder denne aftale, skal vi tilbagebetale dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af de ekstra omkostninger, som måtte opstå af, at du har valgt en anden leveringsmåde end den af os tilbudte, billigere standardlevering), omgående og senest inden fjorten dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelsen om din fortrydelse af denne aftale. Til denne tilbagebetaling anvender vi samme betalingsmiddel, som du har anvendt ved den oprindelige transaktion, medmindre der udtrykkeligt er aftalt noget andet med dig. Du vil under ingen omstændigheder blive beregnet afgifter på grund af denne tilbagebetaling.

For varer, som normalt kan tilbagesendes med posten, gælder:

Vi kan afvise tilbagebetalingen, til vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremlagt bevis for, at du har sendt varerne retur, alt efter hvad der kommer først.

Du skal straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dag, hvor du meddeler os fortrydelse af denne aftale, sende varerne retur til eller aflevere dem på følgende adresse: Autodoc GmbH (Retoure - Lager R) Rhinstraße 132, 12681 Berlin, Tyskland.

Fristen er overholdt, hvis du afsender varerne inden udløbet af fristen på fjorten dage. Du bærer de direkte omkostninger ved varernes returnering.

For varer, som ikke normalt kan returneres med posten (f.eks. ikke pakkeegnede reservedele), gælder:

Du skal kun hæfte for et eventuelt værditab på varerne, hvis dette værditab skyldes en håndtering af dem, som ikke er nødvendig for en kontrol af varernes beskaffenhed, egenskaber og virkemåde.

– Slut på fortrydelsesvejledningen –

Fortrydelsesformular

(Hvis du fortryder aftalen, bedes du udfylde denne formular og sende den tilbage.)

- Til: Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland, telefaxnummer: +49 30 208 478 250, e-mail adresse: [email protected]autodoc.dk
- Hermed fortryder jeg/vi (*) den aftale, som jeg/vi (*) har indgået vedrørende køb af følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelse (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Navn på forbruger/forbrugere
- Adresse på forbruger/forbrugere
- Underskrift fra forbruger/forbrugere (kun ved meddelelse i papirformat)
- Dato
________
(*) Ikke relevant overstreges.

Undtagelser fra fortrydelsesretten

Der findes lovmæssige undtagelser fra fortrydelsesretten (§ 312g i BGB), hvor vi forbeholder os ret til over for dig at henvise til følgende bestemmelser: Der er ingen fortrydelsesret ved aftaler om levering af varer, som ikke er præfabrikerede, og hvor forbrugerens individuelle udvælgelse eller specifikation er afgørende for varernes fremstilling, eller som tydeligt er tilpasset til forbrugerens personlige behov.

Der er ingen fortrydelsesret ved levering af varer, hvis disse efter levering på grund af deres beskaffenhed uadskilleligt er blevet sammenblandet med andre varer.
Vi gør desuden opmærksom på, at du i henhold til § 357 stk. 7 nr. 1 i BGB skal erstatte os det værditab, som skyldes en håndtering af varerne, som ikke var nødvendig til kontrol af varernes beskaffenhed, egenskaber og virkemåde. I retspraksis er det afgjort, at også montage af bildele betragtes som ”ikke nødvendig”.

3. Forsendelsesomkostninger på varer og afsendelse

Forsendelsesomkostninger indenfor Danmark

Den standard pris for forsendelse i Danmark er 79,00 kr. for ordrer op til 1300,00 kr..


Leveringsomkostninger til øer og regioner

Færøerne (DK) 115,00 kr.
Grønland 115,00 kr.
Bornholm 115,00 kr.

Ordrer på over 1300,00 kr. er kvalificeret til gratis forsendelse (bortset fra forsendelse til andre lande og forsendelse af særligt (byttede) og pladskrævende varer).


Når man betaler for en ordre ved betalingsmetoder som PayPal, Kreditkort, Klarna, Bankoverførsel (Betal på forskud), Trustly, vil der ikke være ekstra gebyrer.

Fragtpris udenfor Danmark

Priser angivet for forsendelse til de følgende lande gælder uanset prisen på ordren og betales derfor altid.

79,00 kr. til Danmark

Yderligere gebyrer for levering af pladskrævende varer

Pladskrævende varer inkluderer de følgende varer: battery, katalysator, manifold, lydpotte, sportslydpotte, dørtrin, stænkskærm, brændstoftank, bilside, spoiler, anhængertræk (hitch), forendeskærm, motorchassis, motorhjelm, motorrumsisolering og kofanger.


Yderligere gebyrer for levering af pladskrævende varer i Danmark: 286,00 kr.


Pladskrævende varer indenfor Tyskland:
- ved levering af varer som manifold, katalysator, lydpotte og sport lydpotte er der et ekstra gebyr for levering på 39,00 kr.;
- ved levering af varer som battery, stænkeskærm, dørtrin, brændstoftank, bilside, spoiler og kofangers forstærker er der et ekstra gebyr for levering på 78,00 kr.;
- ved levering af varer som forendeskærm, anhængertræk, motorchassis, motorhjelm, motorrumsisolering er der et ekstra gebyr for levering på 117,00 kr..


Ekstra gebyr for levering af pladskrævende varer til andre lande:
Belgien: 209,00 kr.
Frankrig: 286,00 kr.
Holland: 209,00 kr.
Italien: 364,00 kr.
Luxembourg: 209,00 kr.
Schweiz: 209,00 kr.
Slovakiet: 240,00 kr.
Sverige: 364,00 kr.
Tjekkiet: 163,00 kr.
Østrig: 209,00 kr.

Bemærk!

Der foretages ikke levering af pladskrævende varer til lande, der ikke er nævnt ovenfor. Ekstra gebyrer for pladskrævende varer gælder hvert produkt, der findes på bestillingen.

Alle de ovennævnte priser inkluderer 25.00% af værdien i moms.

"Tryg ordre":

Ved at bruge en ekstra option "Tryg ordre", får du en mulighed for at udvide dine rettigheder i forhold til standard fortrydelsesret. For en beskedent gebyr på 39,00 kr.. / pr ordre, tilbyder vi dig en fuld refusion og gratis returforsendelse uden angivelse af årsag inden første 100 dage efter købet. Denne mulighed er tilgængelig på det sidste trin ved bestilling - "Bekræft". Det gælder kun, hvis produktet er i den originale emballage, ikke er beskadiget og ikke blev monteret. Bemærk venligst, at fortrydelsesretten ikke erstattes af indstillingen "Tryg ordre" og refererer ikke til den.


For returnering af varer ved at bruge muligheden for “Garanti for Trygt Køb” gøres følgende:

- Indsend din forespørgsel om returnering af en vare på din personlige konto hos EUautodele.dk eller kontakt support.

- Send reservedelen i original emballage vedlagt fakturaen.

- Reservedelen skal være ubrugt og fri for skader.


Sikker bestilling valgmuligheden er kun gyldig for en returnering per ordre.


Når vi har modtaget reservedelene retur fra dig, vil de blive grundig efterset. Hvis bildelen overholder ovenfor nævnte krav, vil vi foretage en tilbagebetaling eller du vil modtage en ombytning af varen, hvad end du måtte foretrække.


Sikker bestilling varer gælder ikke for voluminøse emner gamle ombyttede bildele eller dæk. Desuden, sikker bestilling betingelserne gælder ikke for produkter fra dine andre bestillinger hvor denne valgmulighed ikke er tilvalgt.


Bemærk:

Sikre Bestillingsbetingelser inkluderer ikke dæk og overdimensionerede varer.

4. Betalingsbetingelser

Kreditkort:

Når du har valgt betalingsmetoden med kreditkort og trykket på "Køb", vil du blive sendt til en sikker side, hvor du skal angive dine kreditkort oplysninger og bekræfte købet. Pengene trækkes fra dit kreditkort, når banken bekræfter betalingen.

PayPal:

Når du har valgt betaling vie PayPal og klikket på knappen "Køb", sendes du til en sikker side, hvor du skal angive brugernavn og adgangskode til din PayPal konto og bekræfte betalingen. Ingen ekstra gebyrer vil blive trukket for overførsel.

Bankoverførsel (Betal på forskud):

Når du vælger denne betalingsmetode, skal du overføre pengene til vores bankkonto, der er angivet i emailen med ordrebekræftelsen, som du modtager når du har lavet en bestilling. Når du overføre penge, skal du i feltet "formål med betaling" angive ordrenummeret, der er angivet i emailen med ordrebekræftelsen. Forsendelse af bestillingen sker, når betalingen når vores bankkonto. Der gælder, at overførslen af penge ikke må tage mere end 3 arbejdsdage.

Klarna Faktura:

I samarbejde med Klarna, tilbyder vi betalingsmetoden Klarna Faktura, der har en bred vifte af muligheder for vores kunder. Når du betaler for bestillingen gennem denne betalingsmetode, skal du ikke angive personlige oplysninger. Ydermere har du mulighed for at betale for bestillingen indenfor 14 dage efter du har modtaget den.


Når du vælger denne betalingsmetode, så læg venligst mærke til at forsendelsesadressen er den samme som faktureringsadressen. Vi er afhængige af din forståelse. Yderligere information kan findes her.


Klarna tjekker og evaluerer dine personlige oplysninger med henblik på sikkerhedsgodkendelse. Hvis der er behov for det, udveksler Klarna oplysningerne med andre virksomheder og kreditinstitutter (tjek af kreditværdighed).


I tilfælde af at kreditværdigheden ikke kan garanteres for kunden, tilbydes der andre betalingsmetoder. Dine personlige oplysninger skal håndteres i overensstemmelse med persondataloven, og må ikke videregives til tredjeparter i markedsføringsøjemed. Her kan du finde oplysninger om Klarnas beskyttelse af personlige oplysninger.

Direkte betaling (Trustly netbank e-betalinger)

5. Ejerskab

Ejerskab i overensstemmelse med nuværrende lovgivning, varer er vores ejendom, indtil en fuld betaling er gennemført.

6. Garanti

Varernes garantiperiode er 2 år fra købsdatoen. Varer der er skadet som et resultat af naturligt slid og ved forkert brug eller mangel på / utilstrækkelig vedligeholdelse, falder ikke indenfor garantien. Garantien gælder ikke hvis der er defekter og / eller skader fra forkert brug / montering, manglende overholdelse af arbejdsinstruktioner, forkert brug. Varer falder ikke indenfor garantien, hvis arbejdet og / eller reparationsprocessen ikke udføres korrekt, eller hvis det udføres af andre parter, der ikke er autoriseret af os, hvilket resulterer i en defekt og / eller skader. I en forsikringssag, har du retten til at kræve eliminering af defekterne eller levering af varer uden fejl (udbedring af skader). Hvis den valgte metode for udbedring af skader er forbundet med utilstrækkeligt høje omkostninger, er kravet begrænset i overensstemmelse med typen der er tilbage. Som del af levering af fejlfrie varer, kan udskiftning til produkter i højere kvalitet med visse karakteristika udføres, hvis det er nødvendigt. Yderligere rettigheder, specielt afslutning på salgskontrakten eller reducering af prisen, er kun mulig indenfor tidsperioden for udbedring af defekter, eller efter to mislykkede forsøg på at eliminere defekter. Hvis der er en speciel fabrikant-forsikring sammen med vores virksomhedsforsikring, er det angivet i produktbeskrivelsen. Denne garanti er kan gyldig for det relevante produkt.

7. Hensættelsen

Hensættelses-provisionerne omfatter aftaleforholdene mellem vores virksomhed og kunden, i henhold til den nuværende lovgivning.

8. Regler for genanvendelse / bortskaffelse af batterier

Vores virksomhed er en del af et globalt genanvendelses-system. Vi vil på anmodning fra dig, informere dig om de nærmeste offentlige opsamlingssteder (affaldsmodtagelse og genbrugspladser) i forhold til dit hjem, hvor bortskaffelse håndteres i overensstemmelse med pakke proceduren.


Batterier der indeholder ædelmetal, som er skadeligt for miljøet, men som kan genanvendes. Brugte batterier skal disponeres separat fra andet affald. I henhold til den nuværende lovgivning, er virksomheder der sælger batterier forpligtet til at tage brugte batterier tilbage, og kunder er forpligtet til at bringe brugte batterier til et egnet opsamlingssted.


garbage

Batterier som kræver rigtig bortskaffelse, er markeret med et specielt tegn, der består af en affaldsspand med et kryds over. Der er symboler af forurenede stoffer direkte under billedet af affaldsspanden:
- Pb - bly, hvis det indeholder mere en 0.004 procent bly;
- Cd - kadmium, hvis det indeholder mere end 0.002 procent kadmium;
- Hg - hvis det indeholder mere end 0.0005 procent kviksølv.


Du kan sende købte batterier tilbage for en ordentlig bortskaffelse. Send venligst den forudbetalte pakke, markeret med "Bortskaffelse af Batterier" til Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin.

Bemærk!

Elektriske apparater og elektronik skal ikke bortskaffes med forbruger-affald. Kunder kan indlevere deres gamle elektriske apparater til de egnede opsamlingssteder (affaldsmodtagelse og genbrugspladser).

9. Modtagelse af indre olier og gear-olier fra forbrændingsmotorer

I overensstemmelse med generelle juridiske forpligtelser, tager vi imod brugte olier, det skal dog bemærkes, at vi er forpligtet til at tage brugte olier, oliefiltre og olie-affald, der vedrører udskiftning af olie, i alle mulige størrelser og kun én gang, til den juridiske adresse, angivet herunder. Vi betaler kun for bortskaffelse af affald, gebyrer for fragt til vores opsamlingssted betales af kunden. Udover dette, skal du i dette tilfælde sende det som farligt gods med posten.

Addresse:

Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin


Handelsregistrering: HRA 46262 B, domstol af primær jurisdiktion Berlin-Charlottenburg
Skat id-nummer (skatteyder identifikationsnummer): DE281524971


E-mail: [email protected]
Web: www.euautodele.dk


Telefon: +45 78 76 88 76

Berlin, Juni 2016